Arama

Sayac

Bez Bebek 17.Bölüm Tanıtım-Fragmanı

Gönderen bez bebek On 00:48 0 yorum

Category : edit post

Yol Arkadaşım 23.Bölüm

Gönderen bez bebek On 04:49 0 yorum

Bölüm 23

Ayla ve Suat, Suat’ın evinde geçirdikleri gecenin ardından beraberliklerinin tadını çıkarırken Bahriye küçük Sertaç’la Meral’i yakınlaştıracak harika bir plan yapar. Zihşan, Ayşen’le barışmama konusunda inat ettiğini gören Suat, bu duruma toptan çözüm getirmeye karar verir ve kimsenin itiraz edemeyeceği bir adım atar. Ayşen’in Hakan’la birlikte olabilmesi için Rukiye’nin hazırladığı macun Ayşen’e ulaşamaz. Macunu kimin yediği düşünülürken konakta komik durumlar ortaya çıkar. İlker, babasıyla tartıştıktan sonra zeytinyağı işinden elini eteğini çekmeye karar verir ve Hafize’nin de yardımıyla lokma işine başlar. Ne var ki, aksilikler peşini bırakmayacaktır. Rıza oğlunun lokmacı olmasına son derece karşıdır. Öte yandan Oktay, İlker’in Kibele üzerindeki hisseleri ile ilgilenmektedir. Rıza’yı hisseleri kendi üzerlerine devretmesi için, İlker’i ikna etmeye yollar. Fakat İlker’in aklında başka bir fikir vardır. Soner’in de konuk olarak katılacağı televizyon programına hazırlık yapan Rukiye, yükseliş ve mutluluk rüyaları görmektedir. Ama kısa sürede gerçek hayatta hiçbir şeyin yolunda gitmediğini fark edecektir. Televizyon stüdyosuna adım atınca bütün eksiklikleri görür ve işe kendi yöntemleriyle el atar. Bu arada Ayla ve Suat, hiç beklemedikleri halde kendilerini evlilikten bahsederken bulurlar

Category : edit post

Yol Arkadaşım 22.Bölüm

Gönderen bez bebek On 04:46 0 yorum

Bölüm 22


Rıza’nın Oktay’ı fabrikaya ortak olarak alma planları konak halkı tarafından büyük bir tepkiyle karşılanır. İlker babasıyla büyük bir çatışmaya girer. Bahriye olaylara el koyması gerektiğini fark eder ve hemen harekete geçer. Kocasının üzüntüsüne dayanamayan Rukiye patlar ve herkesi şaşırtacak bir konuşma yapar. Geçmişle bir hesaplaşmaya giren İlker, sonunda, babası ve Kibele ile yollarını ayırmaya karar verir. Tamamen bir tesadüf sonucu yepyeni bir iş fikri geliştirir.

Çiğdem meselesine bir çözüm bulmaya çalışan Ayla, Meral’ı kasabaya çağırır. Çiğdem ve bebeğin orada olduğundan habersiz olan Meral herkesi çileden çıkarır.

Ayşen ve Hakan yeni evlerinde evlilik hayatına alışmaya çalışırken, önlerine önemli bir engel çıkacaktır. Ayşen bu konuda Rukiye’nin uzmanlığına başvurur. Rukiye Ayşen’e evlilik hayatı hakkında sıradışı tavsiyelerde bulunur. Zihşan’ın kızına yönelik küskünlüğü devam ederken, Suat’a büyük iş düşmektedir. Fakat anne ile kızın arasını bulmaya çalışmak oldukça güç olacaktır. Hem işteki hem de evdeki tatsız gelişmeler Ayla’yı Suat’a daha da yakınlaştırır. İlişkileri açısından yepyeni bir dönem başlamak üzeredir.

Category : edit post

Son Bahar 26.Bölüm

Gönderen bez bebek On 04:43 0 yorum

Bölüm 26


Gülşen uzun süredir hayalini kurduğu kendi lokantasını sonunda açmıştır. Artık mutluluğuna diyecek yoktur. Fatma’nın Sabiha ile olan gerginliği artık çocuklara da yansımış durumdadır. Sabiha artık çok zor dayanmakta, Galip ise annesine çok öfkelidir. Sado, evliliğe hazırlanmakta Melek ise hala Sado’yu kazanmaya çalışmaktadır. Fakat Sado, bu sefer kararlı gibidir.Fatma, yaşanılan bu gerginlikten sonra evden ayrılmış ve soluğu Nursel’in yanında almıştır. Nursel ise bu durumu o kadar iyi kullanmaktadır ki tekrar Galip’e yaklaşmak için bunların hepsi onun için bir adım olacaktır. Faruk’un babasından kendisine kalan para artık tüm sırrını yitirmiş ve gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır

Category : edit post

Son Bahar Dizisi-Full

Gönderen bez bebek On 04:43 0 yorum
Category : edit post

Son Bahar 24.Bölüm

Gönderen bez bebek On 04:42 0 yorum

Bölüm 24


Galip, Mümtazoğlu’nun ölümüyle ilgili kendine yöneltilen suçlamalardan bir türlü kurtulamamakta, diğer taraftan da yılların ardından bir anda hayatına giren ve annesi olduğunu söyleyen Fatma’nın hala şaşkınlığını yaşamaktadır.

Kemal, Faruk’un hem Gülşen’den hem de kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden artık emin olmuştur. Faruk’tan hiçbir şekilde bir şey öğrenemeyen Kemal, çareyi onu takip etmekte bulur. Faruk’u köşeye sıkıştıran Kemal, öğrendiği gerçek karşısında tam bir şok geçirir.

Sabiha, Merve’ye içten içe hiç dayanamıyor, fakat Galip’e de fazla bir şey belli edemiyordur. Galip ile Merve’nin iş diyaloglarının artık ortaklıkla sonuçlanması Sabiha için, son nokta olur.

Category : edit post

Son Bahar 25.Bölüm

Gönderen bez bebek On 04:42 0 yorum

Bölüm 25


Kaptan Latif ile Gülşen arasındaki buzlar erimiş, her şey tatlıya bağlanmıştır. Nihayet Gülşen’in de Latif’in de beklediği gün gelip çatmıştır. Uzun bir aradan sonra herkesin yüzünü yeniden gülmeye başlamıştır.

Galip ile Merve’nin iş ortaklığına Sabiha hala kendini alıştıramamıştır. Merve ile ilgili rahatsızlığı sürekli artan Sabiha ile Galip’in arasındaki gerginlik hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kadar her şey olup biterken, Fatma’nın içten içe Kaptan’a duyduğu aşk her geçen gün artmaktadır. Gülşen ile Latif arasındaki bu gelişmelerin Fatma’yı nasıl etkileyeceği ise soru işaretidir!

Fatma ile Sabiha’nın arasındaki gerginlik artık son noktaya ulaşmıştır. Fatma’ya karşı tavrını hiç bozmayan Sabiha acaba bu sefer ne yapacaktır?

Category : edit post